Cum comand?


          Pentru a ajunge la finalizarea unei comenzi trebuie sa urmati pasii:


          1. Cosul de cumparaturi.

          Acest pas se incheie in momentul in care ati adaugat toate produsele dorite in cosul de cumparaturi. Veti putea vedea lista cu toate produsele pe care le-ai adaugat in cos, cantitatile aferente si pretul fiecarui produs in parte, precum si suma totala a produselor din cos.

          Imediat dupa apasarea butonului “Comanda”, daca sunteti deja Client (aveti deja un cont), dar daca nu sunteti loginat va trebui sa introduceti in rubrica “Client existent” adresa de mail si parola. Apasand din nou pe butonul “Comanda”, veti trece la Pasul 2 (Datele personale).

          In cazul in care sunteti un Client nou, va rugam sa va creati un cont pentru a putea comanda. Va rugam sa completati toate informatiile necesare crearii unui cont. Va atragem atentia ca datele completate de dumneavoastra trebuie sa fie cele reale pentru a putea duce la bun sfarsit o comanda. Dupa crearea contului va puteti intoarce la cosul de cumparaturi pentru realizarea comenzii.

          De asemenea, aveti posibilitatea de a efectua comenzi pe site-ul nostru fara a va crea un cont folosind optiunea 'Finalizeaza comanda ca si vizitator'. In acest caz, datele dvs vor fi stocate de catre magazinul nostru, dar nu vor fi folosite pentru promotii, noutati sau stiri. 


          2. Datele personale

          Aici aveti optiunea de a selecta adresa de expediere, una din adresele completate in "Contul Meu" sau o alta adresa ce va fi completata in partea din mijlocul paginii "Introduceti o adresa noua".

          Dupa ce alegeti una din adresele la care sa expediati produsele dumneavoastra prin apasarea butonului "Expediaza la aceasta adresa", trebuie sa alegeti si adresa de facturare prin apasarea butonului “Factureaza la aceasta adresa”. De asemenea puteti introduce o alta adresa de facturare decat cea existenta, prin completarea campurilor din sectiunea din mijloc a paginii.

          Nu uitati sa completati toate campurile necesare cu datele dumneavoastra reale pentru a putea finaliza comanda!

          Atentie! All4Baby va confirma comanda la numarul de telefon precizat la acest pas; in cazul in care comanda nu poate fi confirmata la numarul de telefon introdus, All4Baby va considera aceasta comanda ca fiind invalida si nu va fi procesata.

          Pentru a continua comanda, apasati butonul “Pasul urmator”(Expediere).


          3. Expediere

          All4Baby incearca sa va ofere cele mai mici preturi pentru expedierea produselor dumneavoastra. La toate comenzile, All4Baby acopera o parte din costurile de transport. In momentul in care treceti de pasul referitor la modalitatea, de expediere, pretul transportului se va calcula automat si va fi completat in partea de jos a facturii, la sectiunea Transport. 

           Livram produsele folosind doar firme de curierat rapid(Urgent Curier, Transilvania Post, Fan Courier). Ne rezervam dreptul de a alege curierul folosit in functie de costurile de transport, si rapiditatea cu care ajunge la dvs. Vom alege cea mai rapida varianta!

 

 

           Costurile de transport se calculeaza in functie de valoarea comenzii, dupa cum urmeaza:

           Pentru Bucuresti:

 

  • pentru comenzile de la 0 la 300 RON transportul costa 9 RON - in limita ariilor acoperite de curieri.
  • pentru comenzile de la 300 la 600 RON transportul costa 6 RON - in limita ariilor acoperite de curieri.
  • comenzile in valoare mai mare de 600 RON beneficiaza de transport gratuit - in limita ariilor acoperite de curieri.
  • plus taxa de ramburs este 5 RON (nu se plateste la plata prin transfer bancar)

           In restul tarii:

  • pentru comenzile de la 0 la 300 RON transportul costa 13 RON - in limita ariilor acoperite de curieri.
  • pentru comenzile de la 300 la 600 RON transportul costa 8 RON - in limita ariilor acoperite de curieri.
  • comenzile in valoare mai mare de 600 RON beneficiaza de transport gratuit - in limita ariilor acoperite de curieri.
  • plus taxa de ramburs este 5 RON (nu se plateste la plata prin transfer bancar)

          Dupa ce treceti de pasul in care alegeti si observati costurile de transport, va rugam sa apasati butonul “Pasul urmator” (Pasul 4 – Plata).

          4. Plata

          Pentru plata facturii aveti 2 posibilitati:
                    - Plata ramburs la primirea produselor livrate de firma de curierat
                    - Prin ordin de plata sau transfer bancar.

          Alegand optiunea “Plata ramburs”, veti plati factura produselor si taxa de transport. Taxa de ramburs este fixa si are valoarea de 5 RON, TVA inclus.

          Alegand optiunea “Prin transfer bancar”, va trebui sa platiti factura proforma in contul firmei noastre (contul bancar il veti gasi in pagina “Despre noi”). Cand banii au intrat in contul All4Baby se va face expedierea produselor catre dumneavoastra. Aceasta optiune este recomandata pentru a evita plata taxei de ramburs.

          Dupa alegerea modalitatii de plata va rugam sa apasati butonul “Pasul urmator” pentru a ajunge la Pasul 5 (Confirma).


          5. Confirma

          In momentul in care veti finaliza comanda apasand pe butonul “Confirma”, in scurt timp veti primi un email automat de confirmare a inregistrarii comenzii dumneavoastra. In acelasi timp, imediat dupa apasarea butonului “Confirma”, pe site, veti primi mesajul “Comanda dvs. a fost procesata cu succes!” si un link unde puteti vedea toate detaliile comenzii dumneavoastra: adresa de expediere, adresa de facturare, produsele comandate si cantitatile aferente lor, precum si suma totala a facturii, costul de transport si eventualele taxe suplimentare.

          Dupa finalizarea comenzii la noi pe site veti primi un SMS de confirmare a comenzii de la catre un reprezentant al All4Baby la numarul de telefon furnizat in comanda. Dupa ce comanda va fi confirmata cu succes, va fi procesata. Comenzile confirmate nu pot fi contramandate.

        De asemenea, sistemul nostru trimite email-uri catre dvs pentru informarea corecta si in timp real referitoare la situatia comenzii. Email-urile care le veti primi sunt urmatoarele:

  1.         confirmarea detaliilor comenzii

  2.         confirmarea expedierii - contine numarul de urmarire a comenzii(AWB)

          Atentie! Comanda dumneavoastra va ajunge la noi numai dupa ce ati apasat butonul “Confirma”.